Despre noi


       TEKNOKLEAN CHEMICALS S.R.L. vă oferă o gamă largă de echipamente pentru spălătorii auto SELF SEVICE și MANUALE. Oferta  de echipamente pentru spălătorii este strict pentru necesitățile solicitate și avantajoasă pentru echipamentele si accesoriile necesare / dorite. Standardul nostru este dat de utilitatea echipamentelor, ușurința de folosire a acestora și calitatea materialelor folosite. Toate aceste elemente sunt înglobate in produsele noastre, indiferent de categoria din care fac parte.
In afară de echipamentele profesionale mai dispunem și de o gamă largă de consumabile și detergenți pentru spălătorii auto.

 

PARTENERII NOSTRII

 

 

micr67a-01.jpg (157 KB)

MICROHARD®, nascuta in 1983 precum studiu de proiectare si realizare de sisteme electronice industriale si software,  s-a distins imediat cu un rol de prima importanta in dezvoltarea de softwer pentru sectorul de slot machine, un succes remarcabil pe intreg teritoriul national. La inceputul anilor ‘90, valorificand experienta acumulata de  proiectantii  interni, si-a extins piata pe sectoarele industriale si consumatoare. In anul 2001, dupa o atenta analiza a       pietei, Microhard® fondeaza PAYKEY USA,in Statele Unite, care opereaza in sectorul sistemelor „cashless system” pentru piata de vanzari; brand-ul s-a pozitionat in topul sectorului, permitand Microhard® sa dobandeasca comenzi importante in New Jersey, in Nevada si in Sud Carolina.In  2005 naste colaborarea cu firma MIELE.Acest raport da viata unei intregi familii de produse.Avand in vedere succesele gasite de Microhard® isi continua procesul de crestere investind in noi sectoare

  • 2009 Transporturi
  • 2011 Sanitare / Tutun
  • 2012 Jocuri / Car wash / Automatizari
  • 2014 Parcari on-street, Parcari off-street