Despre noi


       TEKNOKLEAN CHEMICALS S.R.L. vă oferă o gamă largă de echipamente pentru spălătorii auto SELF SEVICE și MANUALE. Oferta  de echipamente pentru spălătorii este strict pentru necesitățile solicitate și avantajoasă pentru echipamentele si accesoriile necesare / dorite. Standardul nostru este dat de utilitatea echipamentelor, ușurința de folosire a acestora și calitatea materialelor folosite. Toate aceste elemente sunt înglobate in produsele noastre, indiferent de categoria din care fac parte.
In afară de echipamentele profesionale mai dispunem și de o gamă largă de consumabile și detergenți pentru spălătorii auto.

 

PARTENERII NOSTRII

logo-ceccato-2014-pantone-cmyk.png (54 KB)         CECCATO SpA este o firma italiana printre principalii constructori  din domeniul sistemelor de spalare si echipamente pentru toate tipurile de vehicule, de la masini pana la trenuri.
Este prezenta in peste 60 de tari unde instaleaza portaluri, tunele, sisteme self service si sisteme speciale. Brazilia, Germania si Polonia sunt supravegheate de  campanii asociate, in timp ce in celelalte tari activitatea este garantata de Distribuitori oficiali Ceccato.O retea raspandita ofera clientilor srijin completde la proiect pana la definirea sistemului, de la instalare la asistenta post-vanzare cu standarde de calitate ridicata si cronometrare optimizata. Proiectarea are rol primar in viziunea strategica. Ergonomie, durabilitate in ambient si economica. Tehnologia si estetica sunt principiile integrate penti investitii pentru satisfactia de modularitate, igiena, performanta si economisire energetica a unei societati din ce in ce mai globalizata si, prin urmare din ce in ce mai solicitata.

 

 

micr67a-01.jpg (157 KB)

MICROHARD®, nascuta in 1983 precum studiu de proiectare si realizare de sisteme electronice industriale si software,  s-a distins imediat cu un rol de prima importanta in dezvoltarea de softwer pentru sectorul de slot machine, un succes remarcabil pe intreg teritoriul national. La inceputul anilor ‘90, valorificand experienta acumulata de  proiectantii  interni, si-a extins piata pe sectoarele industriale si consumatoare. In anul 2001, dupa o atenta analiza a       pietei, Microhard® fondeaza PAYKEY USA,in Statele Unite, care opereaza in sectorul sistemelor „cashless system” pentru piata de vanzari; brand-ul s-a pozitionat in topul sectorului, permitand Microhard® sa dobandeasca comenzi importante in New Jersey, in Nevada si in Sud Carolina.In  2005 naste colaborarea cu firma MIELE.Acest raport da viata unei intregi familii de produse.Avand in vedere succesele gasite de Microhard® isi continua procesul de crestere investind in noi sectoare

  • 2009 Transporturi
  • 2011 Sanitare / Tutun
  • 2012 Jocuri / Car wash / Automatizari
  • 2014 Parcari on-street, Parcari off-street

 

 

revello.jpg (18 KB)REVELLO S.A.S a fost fondată în 1984 ca o companie individuală „Revello Mauro”. Incă de la început el a dedicat afacerea sa exclusiv spălătoriilor auto.

Obiectivul, nostru a fost întotdeauna de a crea o gamă de detergenți de înaltă calitate, pentru a satisface pe deplin atât cerințele operatorilor din sector, cât și nevoile clienților finali. La apariția unor noi sisteme de spălare SELF SERVICE cele mai sofisticate , fiecare noutate a fost confruntata cu angajamentul obișnuit: o nouă producție de detergenți s-a născut, a studiat în detaliu și a făcut cu rafinament formulări ce acordă o atenție deosebită oamenilor și impactului redus asupra mediului.